keramia_workshop_nyár_web.jpg

 

Látogass el keszthelyi műhelyembe, tanulj új technikákat, inspirálódj a munkáimból, a Balaton közelségéből, és lepd meg magad vagy szeretteid egy igazán egyedi kerámia szettel!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9

 

2022. nyarán a képeken is látható vitorláshajót és cet alakú tálcát készítheted el a kiscsoportos, igazán családias légkörű workshopjaim egyikén. Ez a - teljesen kezdőknek is jó szívvel ajánlott - agyagozós délután remek alkalmat biztosít a rohanó hétköznapokból való kiszakadásra, a lelassulásra, és az alkotáshoz nélkülözhetetlen körülmények megteremtésére. Jelentkezz családoddal, barátaiddal egyik igazán limitált létszámmal futó foglalkozásomra (maximum 4 résztvevő/alkalom), és töltsetek el együtt egy igazán remek délutánt!

A workshop díja: 25.000 Ft/fő)

A workshop helyszíne: Keszthely, Zámor u. 87/a

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • A szakmai útmutatást

  • A tárgyak elkészítéséhez szükséges nyersanyagot

  • Kreatív eszközök használatát

  • A megformázott tárgyak kétszeri égetését és mázazását

  • A workshop szüneteiben: üdítőitalt és finom házi süteményt

 

A WORKSHOPRÓL

 

A workshopon agyaggal dolgozunk. Vitorláshajót engobbal mázakkal festjük be, mellé kis díszhalakat készítünk, és egy cet alakú tálalót is megformázunk laptechnikával.

 

Bár a kerámiáid megismételhetetlenségéről leginkább a két kezed gondoskodik, sokat segítenek majd az egyedivé tételükben színes mázaim, változatos nyomómintáim, eltérő texturáltságú anyagaim, és az elmúlt három évtized során összgyűjtött - és most neked is átadott - trükkjeim, praktikáim, melyeket szabadon variálhatsz.

 

Bár a mázazást egy későbbi időpontban, az első égetést követően végzem el, a színeket is magad választhatod ki, hogy az elkészült tárgyak minél inkább tükrözzék a személyiségedet.

A kész szettet - a második égetés után - körülbelül 2-3 héttel a workshopot követően veheted át személyesen a műhelyben, de kérhetsz házhozszállítást is.

ws_nyar_ (2).jpg

 

A JELENTKEZÉS MENETE

Ha szeretnél részt venni valamelyik workshopomon, vagy szeretnél ajándékba adni egy alkalmat, kérlek kattints a „JELENTKEZEK” gombra, és töltsd ki a jelentkezési űrlapot.

A programra való regisztráció véglegesítéséhez 10.000 Ft előleg, vagy a workshop teljes díjának átutalása szükséges.

Ha jelentkeztél, de mégsem tudsz részt venni a workshopon, kérlek mondd le azt legalább 72 órával az esemény előtt. Ebben az esetben visszautalom az általad már befizetett összeget (későbbi lemondást követően a befizetett összeg visszatérítése sajnos nem áll módomban).

ELÉRHETŐ IDŐPONTOK:

2022. július 30. 13:00-17:00

 

MÁS IDŐPONTBAN SZERETNÉL JÖNNI?

 

4 fős társaságoknak előre egyeztetett időpontban, soron kívül is van lehetőség a bejelentkezésre. Ha már megvan a csapatod, de a fenti időpontok között nem találtatok nektek megfelelőt, keress a lent megadott elérhetőségeim valamelyikén!

WORKSHOP AJÁNDÉKUTALVÁNY

Workshopomat ajándékba is adhatod.

Rendelésed mellé egy névre szóló ajándékutalványt is küldünk, amit ki lehet nyomtatni.

KÉRDÉSED VAN?

Írj a papundekli74@gmail.com e-mail címre, vagy hívj a +36 70 232 7501 telefonszámon!

 

KIVÁNCSI VAGY RÁ, MILYEN HANGULATBAN TELIK EGY WORKSHOP?

NÉZZ BELE A LEGUTÓBBI DÉLUTÁN KÉPEIBE!